Saját marcipán készítésénél a héjazott mandulát és a cukrot hideg úton, a lübeki Lubeca marcipán felhasználásával készült marcipánt pedig csupán cukor hozzáadásával, hengergépen áteresztve egyneműsítjük. A különféle keverékek más-más termékekhez illeszkednek jobban. A saját marcipánunk inkább formatartó, kissé világosabb, míg a lübeki keverék inkább lágyabb, sötétebb. Utóbbit kifejezetten ajánljuk torták, sütemények töltésére, de díszeink nagy része is ebből a marcipánból készül.

A kész marcipánt ládákba engedve küldjük az előkészítőbe. Itt történik a massza színezése, a marcipán tömbök adagolása különböző tömegű kiszerelésekhez és itt osztjuk be megfelelő méretűre a figurák testrészeihez, a virágok szirmaihoz és egyéb díszekhez.

Ezt követően, a már előkészített marcipán a gyártó részlegbe kerül, ahol a figurák, virágok és egyéb díszek készülnek. Termékeink 99%-a kézzel készül, a maradék 1% pedig egy-egy alkatrészt jelent, melyhez szükséges lett kisebb segítő formákat használnunk. Figuráink mind saját ötleteink alapján készültek. Az egészen új, divatos formák mellett még mindig megállják a helyüket régi klasszikus figuráink is, többek igazi 'nagyöregnek' számítanak 25 éves korukkal.

Ezután a csomagolás következik, ahol termékeink műanyag hengerekbe, celofán jellegű zacskókba vagy fóliázott dobozokba kerülnek.